Как да надебелеем БЕЗОПАСНО

Posted by on Nov 18, 2016 in Bogi's Crazy Insights

fatВъпреки глобалното затопляне и топлите вълни от менопаузата навън става все по-хладно. И докато се излежаваме в топлото легло преди работа като прасета в лагера в Белене, знаем вътрешно какво ни очаква. Чантата за фитнес лежи от 3 седмици в коридора, но няма какво да се заблуждаваме – няма да стъпим в залата преди втората седмица на януари. Започнахте ли вече да подминавате огледалото в банята с гузно наведена глава и като видите корема си – гузно вдигната? Тесни ли са ви вече дори и чорапите? Това е, защото се появяват първите признаци на зимно напълняване. Спокойно, това е неизбежно като нео-нацист на концерт на Слави. Насладете се на тези няколко прости съвета за безопасно преминаване през тази фаза от годината.

Бъдете позитивни
Мечките го правят, отегчените анорексички го правят, защо тогава ние да не можем да напълнеем малко? С природата борба не бива. Ако сте жена вече е лесно също. Приема се, че сте смела феминистка с позитивно отношение към тялото си. А пък ако разбирате малко и от фотошоп, може цяла зима пак да излизате на срещи с мъже, с които сте се запознали след един слайд вдясно. Вярно, вече не сте на 5 годинки или олигарх, та да е нормално да имате 7 брадички, но пък вече е социално неприемливо да ви се подиграват (открито).

Избягвайте негативни хора
Това важи и през останалото време от годината, но разбира се, след като напълнеете, ще се пръкнат допълнителни хейтъри. Групите за отбягване включват фитнес маниаци, стажантките на работа и деца до 3-ти курс. За предпочитане е този сезон да използвате автомобила си по-често, защото в градския транспорт избягването на каквито и да е било хора е по-трудно.

НЕ практикувайте екстремни спортове
Физиката също има своите ограничения. Парашутите не са железни, парапланерите могат да се счупят и за какво катерене си мислите, като излизайки от ваната преди седмица, пръснахте 3 плочки в банята. През зимата се ограничавайте до шах, риболов с динамит и бой с петли.

Използвайте наркотици
Ако нищо не помогне и много се депресирате, винаги може да прибегнете до използване на алтернативни методи за задоволяване. Докато някои техники водят до умора в дясната ръка и изпотяване, наркотиците са къде къде по-цивилизован начин да възстановите щастието в жалкия си живот. Освен това какъв по-добър начин да отслабнете на пролет от СПИНа, който хванете покрай наркотиците.

Запасете се с инсулин
Риск печели, риск губи. Ако изкарате късмет, ще отслабнете на пролет. Ако не, може да хванете захарна болест, да си запушите артериите с холестерол като Владо Кузов килера си с деца или дори да ви заколи вуйчо ви на Коледа. Надяваме се на най-доброто, но планираме за най-лошото.

На Коледа стават чудеса. И понеже сте били добри през годината, аз изпреварих Дядо Коледа и ви наградих с тези прости съвети за безопасно напълняване. Мерси и добър апетит!

Things we take for granted: Toes